tisdag 13 oktober 2009

Vintervarning och marginaler

Ledig dag, definitivt en dag då bloggen bör uppdateras.

Helgen tillbringades med halva kyrkan på natursköna Hjälmargården, jättetrevligt att hinna umgås mer än på en vanlig söndag. Rkommenderas!

Veckan kastar sig dock över en ganska snabbt när man är bortrest över en helg....tur för mig att jag är ledig i början av veckan...värre för resten av familjen.

Denna vecka är dock ganska lugn om vi inte fyller upp den med fler grejer.....den är bra som den är. Det är det som gör att jag å dotterns vägnar funderar på att tacka nej till ett kalas(har väl aldrig hänt) på lördag då vi redan har andra planer på em/kvällen. Även om det kanske inte krockar helt kan det ibland kännas skönt att inte ha varje minut av dagen planerad...har hört att marginaler är bra i tillvaron. Speciellt då jag även ska jobba hela helgen.

Såg första snöflingorna idag.....då är det alltså sant - sommaren har definitivt lämnat oss(som om någon hade trott något annat...). Dags att planera in ett däckbyte vilken vecka som helst. Vi har dock dubbar på våra.....och antar att det är mindre miljövänligt att byta(och dyrt) till dubbfria när de vi har fortfarande är bra! Well, vi får lova världen att köpa dubbfritt nästa gång.

Barnens skolkort kom igår och i år ler båda så vackert på bilderna, fantastiskt! Det betyder att svenskt skolfoto kommer att få ruinera(kankse en liten överdrift) oss ännu en gång....och då har ännu inte syskonbilderna dykt upp...

Funderar på om det är dags för agendan eller en latte med muffins.......sug på den:-)

1 kommentar:

Anonymous sa...

Ja, troligen sa det ar