söndag 1 januari 2012

Gott Nytt År!

Då har ett nytt år börjat. Som vanligt vakades det in i sällskap med Fam B, liksom det i olika former gjorts de senaste 15 åren! En mindre tradition minsann:)

Barnen hade inga problem att hålla sig vakna. Möjligen var de lite spaka idag, men det var även vi eftersom vi inte längre är vana att vara uppe till efter 03:00 på natten... Men nyårsdagen är ändå en väldigt skön dag som sällan omgärdas av måsten. Vi har softat framför skidorna på Tv:n och druckit finkaffe. En och annan cheddarfylld dadel har också slunkit ner. Det är definitivt julens bästa snacks! Skall hädanefter njutas i tid och otid.

Jag har ytterligare en ledig dag innan jobbet är igång i full fräs. Maken skall jobba, men kommer att få komma hem till middag i glada vänners lag. Lika bra att passa på, det är fullt i almanackan framöver!

Såg den trevliga filmen Blind Side idag. Har sett den förut och rekommenderar den å det varmaste. Och för er som uppskattar det kan jag nämna att det är en sann historia, minsann:). Så sann den nu blir i Hollywood-format. Men ändå.

Enjoy!






- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: