torsdag 22 juni 2017

Byxor är en viktig del av en komplett garderob

Sovmorgon betyder oftast inte att jag sover jättelänge. Det betyder mer att jag inte måste gå upp. Väldigt skönt.
En ledig torsdag kan tillbringas på många olika sätt - en ledig torsdag precis i anslutning till midsommar har någon förutbestämd ingrediens... - så ja, en del av em kommer att tillbringas i någon mataffär köpandes trevlig mat.
I övrigt tar jag med kidsen till stan. Sonen har i princip 3 par slitna adidas-långbyxor(byxor är eg fel ord, låter inte som det ser ut) och ett par lätt för korta typ jeans/jeansliknande byxor.
 Just det,  han har också ett par vid köpet redan slitna jeansshorts - och några blå fotbollsshorts- men de räknas inte.

Så byxor skall hittas idag. Kanske ngn finare t-shirt el piké. Ngn skjorta som passar i storlek  har han inte heller - det upptäckte vi samma morgon som dotterns konfirmation - lysande timing.
Så idag gäller det. Shopping på agendan. Tyvärr dras sonen oftast bara till T-shirtar och diverse Hood-tröjor... så det behöver han inte. Det hittar han alltid. Byxor får man värka fram, övertala och tvinga till provning. Få byxor ser ju lämpliga ut på galgen. Och entusiasmen har inte varit närvarande. 
Men man behöver mer än t-shirts. Faktiskt. Och ibland behöver man ngt annat än svarta adidas-byxor. Försök söka ett jobb iförd detta plagg och en tveksam t-shirt, eller gå på en fest, eller för den delen fira midsommar. 
Nej, nu skall det ske!

Wish us luck. Nu blir det frukost!

Inga kommentarer: