söndag 21 juni 2009

Oj vad tiden går! Vi är nu tillbaka i den krassa verkligheten, om än den somriga och därför ändå mer avslappnade varianten. Och nu har juäven värmen behagar infinna sig på ett trevligt vis:)

Midsommaren tillbringades lokalt i området. Skönt. Vi har hunnit grilla med goda vänner, spela kort och ansa trädgården. Det senare kan nog framför alt maken ta åt sig äran av. Vi lyckades även inhandla nya utemöbler! Äntligen. Man kan säga att de gamla utgjorde ständig fara för liv och lem på våra gäster och oss själva. Nu tror jag att utevistelsen kan bli mer av en njutning än vad den varit tidigare.

Vi har även börjat planera sommaren och i år ligger fokus på renovering av delar av hemmet. Vi har ju varit och farit så nu är vi ganska nöjda med att slippa åka så mycket och faktiskt försöka prioritera vårt eget hem. Vi har annars en tendens att åka än hit och än dit och upptäcka att vi inte fick något gjort den här semestern heller....och under året är det stört omöjligt att hinna/orka. Vi går om varandra lite för mycket för det. Well, denna sommar ska vi försöka fixa de 3 sovrummen. Vi har i princip bestämt färger och tapeter, och nu försöker vi planera i vilken ordning vad ska göras. Framförhållning är en dygd! Efter nästa helg ska jag börja packa ihop 2 av rummen(de 2 som sen ska bli barnens rum), och jag och maken flyttar ut i vardagsrummet! Tur att vi har en del flyttkartonger kvar sen vi flyttade in:). Kommer väl till pass nu. Har vi tur kan vi få lite hjälp av kunnig granne och andra händiga vänner. Ev kan jag behöva rymma med barnen några dagar ibland så maken får arbetsro.

Nästa helg får vi besök av våra Örebro-vänner! Väldigt trevligt, det är nog därför solen har dykt upp, vädret brukar nämligen vara bra när de är här. Jag ska även den helgen hinna med en liten Arboga-återträff(bara några tjejer) i Skokloster också, men det ska nog gå bra! Ser fram emot det också, det blir ju så sällan vi ses nuförtiden.

Well, lika bra att ta en dag och vecka i taget! Att leva i nuet är bra att lära sig:).

Tjingeling!

Inga kommentarer: