måndag 3 mars 2014

Semesterlunk

Nu börjar vi vänja oss vid semesterlivet. Vi bor i de lite finare bungalowerna med stora glasfönster, vi har kunnat packa upp ordentligt. Saronger är ett allt vanligare plagg dagtid och böcker slukas medan barnen(och maken) tumlar runt i pool och hav. 
Imorgon skall barnen äntligen få rida elefant, och vi får slut på tjatet. Vi väljer en kort variant, inte heldagstrekkingen som utöver elefant utlovar både djungelvandring och vattenfall. Tror att kidsen nöjer sig med det. 

Den värsta blekheten har falnat och vi ser åtminstone lite mer solkyssta ut. Men vi har en bit kvar till pepparkaka... Vissa blir ju mer bruna än andra... Nu är vi inte direkt fokuserade på att pressa, men lite mer färg än innan vi åkte kan jag villigt erkänna att jag eftersträvar. Men vi har ju inte ens kommit halvvägs på vår strandvistelse ännu.

Läget på resorten(eller vad det ska kallas) är verkligen utmärkt, rummen helt ok(och just nu har vi de bästa), dock känns det ynkligt med bara en större handduk pers. Ingen handhanduk eller så. Frukosten riktigt usel. Samtidigt är det skön stämning. Hotellet bredvid är rena sällskapsresan med charterresenärer och svenska guider. Känns helt fel för mig just i Thailand, så vårt lite sunkigare på en del plan känns ändå helt rätt.

Semester i Thailand känns oftast väldigt rätt!

Inga kommentarer: