tisdag 15 december 2015

Ovälkomna inkräktare

Ja då kan man säkert känna sig ibland och ibland lägger man det epitetet på andra. Men idag var det blodigt allvar. Små svårdödade kryp hade nästlat sig in i några av familjens medlemmars hår...,
Så sjukt otrevligt och så hemskt att se dem kräla omkring på vårt vita köksbord. När vi försökte "taga dem av daga"(ok mörda) valde de ändå att vifta vilt med benen och vägrade typ att dö.
Imponerande livskraftiga små kräk. Men nu är samtliga i familjen sanerade och förhoppningsvis inte i stånda att dela med sig.
Som barn hade hag mig veterligen aldrig löss, men nu härjar de vilt i stadens alla skolor. Why?? Med tanke på hur dyrt medel( 2-300/flaska, räcker ej särskilt långt om håren ör långa....)och bra luskam(377 SEK - definitivt värt det) kan man ju börja fundera på om de små liven planteras ut för att öka försäljningen...,
Konspirationsteorier har alltid varit populära!
Annars tänkte jag påminna om att julhelgen kommer redan nästa vecka. Gick inte tiden lite väl snabbt nu?? Vintern har väl knappt börjat, hur kan det då redan vara jul?

Vi åt visserligen julbord med jobbet i söndags och det brukar vanligtvis ske i samband med att julen är på ingång. Det var väldigt trevligt hur som helst! Alltid kul att träffa den andra Stockholms-butiken och se alla samlade samtidigt. Blir ju inte så ofta. Som vanligt har jag svårt att hålla låg profil - är ju smått pratsam av naturen. 


God natt och God jul om jag inte hinner säga det sen!

Inga kommentarer: