fredag 13 april 2012

Fort Myers

Nu är vi installerade på Residence Inn Fort Myers Sanibel. Väldigt trevligt hotell. Vi kom strax före 19 och har hunnit förse oss av ngt slags em-snacks som det bjöds på samt ta ett längre kvällsdopp i poolerna. Väldigt skönt! Den stora poolen hade riktigt varmt vatten och bubbelpoolens vatten var ovanligt varmt. Det tog en stund innan man kunde kliva i:). Väldigt skönt på kvällskvisten!

Vi delar en tvårummare m kök/vardagsrum med Fam B. Lätt det lyxigaste hotellet hittills. Det ligger inte vid stranden, men det är inte långt från vare sig Fort Myers Beach eller ön Sanibel. Programmet för de närmaste dagarna är ännu oklart. Bad på ovan nämnda platser kan vara alternativ, samt inköp att resväska/or. Bilen var fylld med kassar utöver de 3 (varav 2 är kabinväskor) väskor vi hade med oss..... Funkar in en bil men inte på ett flygplan....

På väg till Fort Myers stannade vi till på Siesta Beach på Siesta Key. Fantastisk strand med vit otroligt finkornig sand och 25 grader i vattnet. Superhärligt!











Tydligen är stranden rankad som USA:s bästa så vi var inte ensamma, men såå värd det:)

Imorgon väntar en ny dag. Godnatt!

Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: