måndag 8 november 2010

Förkyld

Det går inte att förneka längre, jag är förkyld! Irriterande minst sagt. Men det är bara att bita ihop och uthärda. Skippar dock simningen imorrn. Vrålhostande slemproppar vill man inte ha i bassängen.... Det får räcka med jobbet.

Såg annars de pinsamma och bortkämda kidsen på svt ikväll. Helt galna föräldrar som städar och tvättar åt sina vuxna barn!!! Skrämmande! De betalar även deras shopping och skapar monster av sin avkomma.

Detta måste följas! Helt oemotståndligt! Jag älskar tydligen att förfasas och frossa i idiotier. Tydligen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Tina sa...

På något märkligt vis så vill jag också följa detta galna program. Helt otroligt att de åker hem till sina barns lägenheter och städar och fixar mat när barnet bara sitter vid datorn. Eller som någon mamma uttryckte det, att det var viktigt att hennes dotter fick tid till att jobba på det hon ville bli = känd....hm..... SJUKT!!!!

Krya på dig!
Kram

Lilla Li sa...

Man blir dock inte känd av att sova till 11 och bara pyssla om sitt utseende. Riktiga kändisar/artister kämpar ganska hårt! Kolla Robyn. De där är bortskämda snorungar ingen blir imponerad av! Förädrarna är helt klart felinformerade om vad som hjälper kidsen framåt i livet!