onsdag 13 april 2011

Livet, em och helgen

Sitter på T-banan och samlar energi. Dagen har varit ganska intensiv men bra:). Nu ska jag hämta mina och grannens barn. Ska se om det får bli pannkakor idag.....beror lite på vad de åt igår. Pannkakor två dagar i rad är inte aktuellt....., även om dottern säkert skulle uppskatta det. Annars får det bli köttfärsbiffar el nåt liknande.

Är ledig imorrn på ett trevligt vis. Tror faktiskt att jag inte har några massiva måsten förutom lite städning. Det betyder att jag skulle kunna ta det riktigt lugnt:). Tänk om solen kunde passa på att skina lite också....., vi får kolla på det.
Sen blir det jobb hela helgen, även dottern har det körigt - kalas fredag och lördag kväll, samt ett på söndag em....men det är lika bra att samla ihop ett gäng samma helg! Alla är på gångavstånd, vilket är perfekt!

Igår kväll kom ett par granntanter på spontanfika efter kidsens sänggående! Så trevligt:). Vi hann avhandla en hel del intressanta funderingar om livet och allt. Mer sånt till oss alla.

Maken väntas hem i afton, nice. Nästa vecka är han ledig från grannlandet och får jobba här. Inte illa. Om någon måste vara sjuk på jobbet är det bättre att passa på ett sådant tillfälle;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: