söndag 17 maj 2015

När man inte längre står ut med eländet!!


Idag infann sig energin att ta tag i kylskåpssnusket! Det drabbar säkerligen inte er andra men här var det dags att rensa och torka ur. 
De som känner oss vet att vi av fri vilja inte har ett överdimensionerat kylskåp - men vi lyckas ändå få plats med gaaaanska mycket.


Här är en del av det som gömde sig....
Och vad säger man - delar av detta visar lite vad vi tror att vi äter!

T ex lever någon i familjen i tron om att vi äter mängder av följande:


Vitlöksklyftor i olja - tre burkar, soltorkade tomater 2 burkar - jalapeños  och oliver - vi köper men äter uppenbarligen inte upp det.
För något halvår sedan tänkte vi äta gräddfil - det gjorde vi inte....

Sill köper bi för mycket av typ 2 ggr om året. Hittade 3 burkar... Kände inte för att äta dem till midsommar. 

Well, jag slängde en hel del och svabbade bort några ännu oupptäckta livsformer...

Får se hur länge det varar. Det var grymt skönt att finna den energin - har stört mig på kylskåpets kondition ett tag, men varken funnit tid el ork. 
Orkade även klippa gräset, det var också dags. Grannarna set nog lite snett på oss. Vår halva av häcken är något mer spretig - får se hur länge den får vars det. Vi sätter en ära i att inte vara perfekta - åh nej det är ingen efterhandskonstruktion, Hehehe.

Perfekta människor skrämmer mig lite. Om man aldrig får se en skavank blir man ju sjukt stressad. Måste vara jobbigt att se sig själv osminkad eller bli påmind om sina kroppsfunktioner. Får en perfekt stylad människa diarré? Hur hanterar de det?

Ikväll hade vi lite sköna gäster i vårt lite operfekta hem. Väldigt trevligt, det kändes bra även om vi har uppsågat golv och lite öppna skåp. Båda närvarande hushåll har hål i sina tak. Vi kände att vi var bland vänner:). 


Nice!!

Inga kommentarer: