onsdag 20 januari 2010

Jobbade kort dag idag, maken har ett jobbmöte idag på kvällen... Har badat barnen och ska strax lägga dem. Är ganska trött själv, får se om jag kan lyckas lägga mig själv i hyfsad tid också. Kan bli svårare....

Kollar lyxfällan, alltid lika jobbigt att se hur folk har ställt till det för sig. Samtidigt är det nog lätt att frestas att skaffa diverse kreditkortoch dylikt. Att snabbt skaffa det man vill ha kan locka. Vi hade ett Ikea-kort en gång i tiden, vi har nog kvar det, men det är inte utnyttjat på flera år. Vi har ett bilkort med kredit, som ytnyttjas vid reparationer, service och däckrelaterade utgifter mm, så det används. Annars har vi inga krediter eller avbetalningar(förutom huslånet förstås), men vi är inte särskilt bra på att lägga upp buffertar. Vi är bra på att spara till specifika saker, men sämre på det generella sparandet. Vi måste nog bli bättre på det..... Jag skulle inte vilja behöva söka till "Lyxfällan":-).

Ska titta på Boy A, verkar intressant. En kille som mördade någon när han var 10 ska anpassa sig till verkligheten efter 14 års internering. Den har fått bra kritik i alla fall.

Inga kommentarer: