lördag 27 augusti 2011

Ledig och lagom loj lördag

Det blev en riktig slapparlördag. Väldigt skönt. Vi hade en fundering på att ta en liten shoppar-lördag, men vi stod emot frestelsen. Gissar att det är vad hela landet ägnar sig åt nu när den efterlängtade augustilönen har kommit. Vi står dock i begrepp att shoppa bergvärmeförutsättningar för dryga 120000 så det kan kanske räcka. Vi har i alla fall bestämt oss för att borra. Verkar vara det folk är mest nöjda över. Lite som iphone-ägare, de är lite lyckligare över sin telefon än andra telefonägare, och bergvärme-människor brinner lite mer för sin panna än de som har en annan energikälla. De minst lyckliga verkar vara pelletsbrännarna....men här kan jag möjligen få mothugg.

Well, vi borrar. Alla får göra som de vill, förstås. Jag vill framför allt ha varmvatten. Det är trist att duscha kallt. Verkligen. Så om vi är lite ofräscha kan det bero på det:)

Nu ska jag försöka lura dottern till tvagning. Vårt nya knep är att ta en större balja och blanda varmt(från vattenkokaren) och kallt vatten i. Sen kör vi thaiduschning, väldigt energibesparande om man jämför med att fylla badkaret.....går åt minst 38 uppkok......

Sen blir det "Fångarna på fortet" men familjen.


Inga kommentarer: