tisdag 24 maj 2011

Regn/sol, jobb/ledig

Jobb och regn är motsatser till ledig och sol(i viss mån i alla fall). Men det är definitivt inget negativt per automatik. Allt beror på hur man ser det. När jobb och regn kommer i par är det faktiskt ngt positivt, definitivt om man jämför det med jobb och sol, vilket kan kännas lite tristare. Å andra sidan är ledig och regn inte heller så kul, då kan man ju lika gärna jobba. Den bästa kombon är förstås ledig och sol, om nu ledigheten nu är verkligt ledig. Ibland är ledigheten så späckad med behov och måsten att man längtar längtar till jobbet.
Men när man verkligen är ledig i ordets rätta bemärkelse och agendan är tom på sanna måsten OCH det samtidigt är sol då har man fått den ultimata kombinationen som bräcker det mesta.
Detta hände i söndags:). Och det var sååååå sjukt fantastiskt!! Barnen lekte m kompisar i parken, jag läste bok i solen, maken hängde m en dator i solen - ända fram till lunch. Därefter blev vi utmanade på kubb i parken av grannarna J/P och mitt lag vann! Efter kaffe och fruktintag på grannens altan spontanbestämde jag och grannfrun oss för att gå på bio, vilket vi också gjorde.

Och hela dagen sken solen. Hela dagen var en gåva! Tack:) kan leva ett tag på den, så nu tar jag en jobbdag i regn. Helt perfekt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: