fredag 12 april 2013

Ledig vardag - vardag ledig

Ingen sol idag. De fick visst snö söderöver. Inte kul. Det känns lite tröstlöst ibland med kylan, och en eller ett par veckor/ år i ett varmt land räcker liksom inte. Men vem är beredd att flytta?
Inte jag.
Än lever hoppet om att en ovanligt varm sommar ska kompensera den sjukt långa vintern. Vi får väl se.
Grannkillen är här(studiedag) och alla spelar Minecraft. Vad är det med det spelet? De har kul i alla fall. Undra när det är läge att åka till Farsta C. Kan man få dem att stanna hemma kanske så jag kan strosa själv?  Jag gillar en ganska lugn ledig dag utan för mycket på agendan. Enda sättet att minska tvättberget som ständigt når nya höjder... Och jag har bara 2 barn?!? Är så glad att vi köpte en torktumlare när vi bytte tvättmaskin. Det enda jobbiga är att de piper när de är klara..., man kan inte riktigt glömma dem....

Piiiiiiiip


2 kommentarer:

Fru Esson sa...

Jaa, vad är det med minecraft?? Här tjatades det om det från morgon till kväll ett tag. Det första de pratade om på morgonen och det sista på kvällen! Våra tvätthögar når också nya höjder varje dag och till råga på allt så köpte vi en tvättmaskin som piper när den är klar, så nu har vi två pipande maskiner i källarn!
Trevligt att du skriver igen!

Lilla Li sa...

Plötsligt blev det roligt igen:)