söndag 14 april 2013

Träningsvärk, logistik och bengaliska eldar

Vi fick en bra helg på jobbet, sålde bra och vi fick mycket gjort! En grej jag gjorde resulterade i kännbar träningsvärk i ben och häck(vet faktisk inte vilken benämning som är lämpligast här...). Borde göra den grejen oftare:)
Insåg idag att det var bra att jag gjorde det igår eftersom övningar på ranglig stege utanför butiken hade varit olämpligt idag då Hammarby hade sin årliga av bengaliska eldar rökfyllda parad mot säsongens första hemmamatch. Den oförberedde kan bli hyfsat ställd av massorna i grönvita kläder som entusiastiskt haussar upp hoppet om en storslagen framtid för laget.

En kollega ville helst säga upp sig och sälla sig till de sina, men besinnade sig. En annan mailade och sa att hon var glad att hon var ledig då hon inte riktigt kunde dela glädjen utan snarare skulle ha bommat igen butiken och gömt sig i källaren(ok en något fri tolkning av mailet).
Det mest imponerande är dock hur snabbt Götgatan blev städad efter den lilla folkfesten! Det var som om den inte ägt rum. Något kidsen skulle lära utav..., hmm.

På hemmaplan har helgen varit ganska späckad också med övernattningskalas och middag med vänner i lördags och logistikutmaning idag rörande simskola, kyrkobesök(väldigt kort för min del) och jobb. Maken hade ljudet och dottern behövde hämtas efter övernattningen direkt efter sonens simskola. Em avslutades spontant hemma hos fam Ö för lite lek(kidsen)och prat(vi vuxna). Trevligt. Man hinner så lite nuförtiden, galet vad tiden springer.

Nu blir det några timmars sömn innan nästa vecka drar igång med full kraft! Men det tar vi då:)




Inga kommentarer: